Zaključna prireditev

Zaključna prireditev pokalnega tekmovanja za leto 2019 je bila na gradu Kodeljevo 18.1.2020. S svojo prisotnostjo nas je počastil tudi predsednik PZS g. Boro Štrumbelj. Poleg podelitve pokalov najboljšim po kategorijah in v skupni razvrstitvi smo še posebej izpostavili našega najstarejšega plavalca Marijana Lapajneta, ki je se je z lanskega svetovnega prvenstva vrnil tudi z več medaljami.

Posebna zahvala gre vsem organizatorjem tekem in vsem sodelujočim, od sodnikov do trenerjev, ki s svojim prostovoljnim delom omogočajo, da naše tekmovanje živi. Zato poziv vsem tekmovalcem, da se tudi v letu 2020 udeležejete tekem (in nenazadnje, zaključne prireditve), ker bomo samo s številčnostjo uspeli obdržati tekmovanje pri življenju, hkrati pa bomo pomagali novemu predsedniku PZS, da izbori boljši položaj vetrenakemu plavanju v okviru PZS.

Prireditev smo seveda izkoristili tudi za druženje in zabavo. Na kvizu o različnih plavalnih vsebinah so bila Tinina vprašanja prezahtevna in ker nihče ni pravilno odgvoroil na vsa, smo zmagovalca izžrebali. Največ sreče je imel Andrej Škafar.

Še seznam zmagovalcev.Pokale nam je že četrto leto zapored zagotovil naš pokrovitelj Aquamania, ki se mu še posebej zahvaljujemo.

Fotografije s prireditve Renato Zorko.